alla kategorier

Branschnyheter

Hem> Nyheter > Branschnyheter

Huojiagous allmänna partigren Håll ett bolagsmöte för att fira 101-årsdagen av partiets grundande

Tid: 2022-07-01 Träffar: 17

På morgonen den 1 juli 2022 hölls "General Party Branch of Huojiagou fir att fira 101-årsdagen av grundandet av Kinas kommunistiska parti" i konferensrummet på företagets femte våning. Sammanlagt 114 partimedlemmar från de fyra grenarna av den allmänna partigrenen deltog i konferensen. Shen Yanjun, biträdande sekreterare för byns generalpartigren, ledde mötet och medlemmar i de två kommittéerna och den första avdelningen av Huojiagou deltog i firandemötet. Shen Haibing, ordförande för National People's Congress i West White Rabbit Town, deltog i konferensen.

Klockan 11:00 startade kongressen för att fira 101-årsdagen av partiets grundande med ljudet av nationalsången. På konferensen gjorde sekreterare Huo Songqin en rapport med titeln "Sträva efter en allsidig och högkvalitativ utveckling av Hokkien Industry".

På konferensen pratade president Shen Haibing om sina personliga känslor, berömde och bekräftade fullt ut framgångarna för vår familj Huo sak, och lade fram vägledande åsikter och brinnande förhoppningar för vårt framtida arbete.

I slutet av konferensen höll Shen Yanjun, biträdande sekreterare för generalpartiets gren, ett sammanfattande tal som gav en bra överblick av andan i sekreteraren Huos tal. Han betonade att vi alltid bör hålla fast vid företagens värderingar att "respektera himlen och älska andra, och integrera kunskap med praktiken", vara modiga att ta ansvar, bana nya spår, fullt ut implementera det strategiska målet att "främja kejsarens lojalitet, välvilja och lojalitet, och ständigt utöva medvetenhetshantering", arbeta hårt för att göra vår egen grej och bygga kärnan i konkurrenskraften på företagsmarknaden, Sträva hårt för att främja en allsidig och högkvalitativ utveckling av Huojia-industrin!

Slutligen avslutades konferensen framgångsrikt med låten "No New China without the Communist Party".

图片 2

Kontakta oss

Gå med oss ​​och bli den första att veta om våra senaste produkter och kampanjer.